Om oss

Hej och välkommen till Häckeberga Slott! I början av oktober 2025 tog vi över verksamheten på slottet och ser fram emot att välkomna våra gäster med en personlig och unik upplevelse som går utöver det vanliga. Vi är ett familjeägt hotell som drivs av Caroline, Nathalie och Christopher Gullstedt under VICI Hotels, där vi även har

VICI Hotels Linköping.

Slottet har 27 unikt inredda rum och en mängd öppna ytor, perfekta för konferenser, fester och bröllop. Eller varför inte hyra hela slottet för en helt privat upplevelse?

Vi är även stolta över vårt förstklassiga kök som erbjuder modern nordisk gastronomi med lokala råvaror. Menyn följer säsongens smaker och varje måltid tillagas med största omsorg, signerad av vår kökschef Mattias Jönson Ceasar och hans team, för att ge en kulinarisk upplevelse av högsta klass.

Hos oss på Häckeberga Slott kan du förvänta dig hög service och en inbjudande atmosfär där du direkt känner att du får inspiration från slottets färgpalett. Vi sätter stort värde på att varje detalj ska vara genomtänkt och att varje gäst ska känna sig väl omhändertagen. Vår passion för kvalitet och omtanke speglas i den personliga och varma upplevelse vi erbjuder. Vi strävar alltid efter att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster och ser fram emot att få ge er en minnesvärd tid på Häckeberga Slott!

Varmt välkommen!

Vårt kök

Vi inspireras av hela världen och använder både klassiska och moderna tekniker för att förädla de råvaror som den nordiska säsongen erbjuder. Oavsett om det handlar om lokalt odlade grönsaker, vilt från våra skogar eller unika inläggningar, så är varje rätt en hyllning till det rena och hållbara.

Med slottet som bakgrund får du inte bara en måltid – du får en unik, minnesvärd smakupplevelse där varje tugga är en resa genom natur och tradition. ”

Vår chefskock Mattias Caesar Jönsson

Avsmakningsmeny

Kom till oss och upplev vår avsmakningsmeny, ett stycke konst med smaker man bär med sig länge. Lagat på råvaror från våra omgivningar och utan svinn. Till oss kommer du om du bryr dig om vad som läggs på din tallrik och vill ha mat lagad av människor med passion för det de gör.

Pris 1200kr för middagsupplevelsen.

bubbles & brunch

På lördagar kan du äta vår populär brunch. Tolkad av vår kökschef och hans team. Serveras i flera mindre serveringar med det omgivningarna har att erbjuda i den säsong vi är i. Varje lördag och speciella utvalda dagar.

Pris 595 kr per person. Rekommenderas att bokas i förväg.

DRYCK & VIN

Vår dryckesmeny, både med och utan alkohol, är skapad för att stödja alla smaker i maten med ett lite otraditionellt tillvägagångssätt.

Vi skakar också upp några läckra cocktails i vår mysiga bar från 15:00 till sent!

Om ni är ett sällskap kan ni boka en vinprovning i vår vinkällare innan middagen.

möte med mat

Letar du efter ett ställe att hålla en affärslunch eller middag lite utöver det vanliga?

Både stora och små grupper är välkomna till slottet och vi hjälper gärna till att hitta rätt format för just ert företag.

Lämna kontoret och låt dig inspireras av vårt universum. Vi har grupprum i många storlekar och färger – och god mat för att ge dina kollegor en extra upplevelse. Vi har ett kök på en hög nivå där människor med passion för mat står för er matresa.